Бележка

Карта MultiSport (by Benefit Systems)

Разнообразни спортове и активности на територията на страната, достъпни с една карта… MultiSport by Benefit Systems

 

Пролет, пролет, дългоочаквана и топла… най-накрая дойде! Пропъди с пропукването си тежката зима и донесе със себе си благоухание, цвят, живот, птичи песни и още нещо… Желанието да влезнем в пролетни и летни дрехи и разбира се, дългоочаквания банския костюм!

Ах, този бански костюм… готови ли сме за него, чувстваме ли се уверени, за да го облечем? Ако не сме, няма място за безпокойство, защото съм на път да споделя с вас една добра идея, с която да подпомогнем увереността и самочувствието си като подобрим физическата си форма.

Карта MultiSport by Benefit Systems
Карта MultiSport by Benefit Systems

Тази добра идея се казва MultiSport и представлява карта, която дава достъп до почти неограничен брой спортове в почти неограничен брой спортни обекти на територията на страната. Картата MultiSport може да се ползва всеки ден от месеца без значение какъв спорт или спортен обект сме избрали да посетим с нея. Сред спортовете можем да открием всякакви видове танци, плуване, тенис на корт, скуош, фитнес и още доста други. За допълнителен разкош и удоволствие картата дава достъп и до спа зони в не малък брой хотели в страната (вижте по-долу сайта за повече инфо) 🙂

Как ви звучи идеята, наречена MultiSport? Надявам се ви допада като на заинтересованите мога да предложа линк към сайта на компанията Benefit Systems, на който можете да разгледате спортните активности и обектите, в които се предлагат.

Тези карти са корпоративни, така че вашият работодател трябва да подаде заявка към Benefit Systems за издаването на поименни MultiSport карти на всеки един от вас в ролята ви на техни служители. Разбира се, компаниите също имат интерес от ползването на такива карти, защото това им гарантира едни по-здрави, енергични и мотивирани служители.

От личен опит мога да кажа, че редовното ползване на картата MultiSport води до повишаване на тонуса, подобряване настроението и физическата форма… и разбира, се мотивацията за работа 😉

Ако това ви звучи като добра идея и все още не сте се възползвали от предимствата и функционалността на подобна карта, можете да предложите на вашия работодател да поиска оферта за вашата компания за n на брой MultiSport карти (катo n е равен на броят на служителите във фирмата).

За тези, които се интересуват от цената на картата, смея да твърдя, че е доста ниска в предвид възможностите, които носи със себе си. И нека ги повторя пак:
Едно посещение на ден на разнообразни спортни активности;
над 400 обекта в страната;
ползване на СПА (вижте в сайта в кои обекти се предлага)

Пожелавам на тези от вас, които не ползват такива карти да се сдобят с подобни в скоро време, а на тези, които ползват, приятни и ползотворни тренировки… и едно незабравимо лято в бански костюм! 😉

До нови виртуални срещи в нашия любим блог Разкази за Живота!


ping fast my blog, website, or RSS feed for Freebgtop-logo-80x15

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.