Бележка

Блогът ни стана на 1 годинка!

Честита първа годинка на блога ни!

Пожелавам ни да продължи да нараства и да се изпълва с още много интересни, завладяващи и полезни статии, който да радват все повече читатели и последователи.

Ах, колко е хубаво да имаш блог… Сигурна съм, че тези от вас, който поддържат такива знаят усещането 🙂 Или пък има хора, които си мечтаят и им се иска, но не намират времето и мотивацията да го направят. Е, пожелавам на вторите да се престрашат и да ги намерят, а на първите много успешно и творческо блогърстване!

Честита ни първа годишнина като блогъри!
Честита ни първа годишнина като блогъри!

Как бързо си мина тази първа годинка?! Буквално се завъртя и отлетя без предизвестие 🙂 Истината е, че колкото и бързо да мина поне бе изключително разнообразна, различна, първа и много динамична. Нека да я разгледаме в обзор и да си направим една предпразнична и пред новогодишна равносметка:

Преди 1 година:

Аз и Боби изграждахме собствени сайтове, които да отразяват красотите на творческите ни начинания. Работа, която се оказа доста трудоемка и времеемка, особено когато го правиш сам и не ползваш услугите на някоя фирма за уеб дизайн. Задача, с която се справихме отлично и, която сама по себе си роди идеята за семеен блог, който да отразява идеите и пътуванията ни и като цяло нещата, които ни вълнуват и искаме да споделим с по-широка публика от тази на близки и приятели.

И така се роди нашият блог Разкази за Живота, в който разказваме разкази за малки и големи (най-вече големи). Личното ни място в безграничното интернет пространство, което е отражение на преживяванията ни като семейство Борисови или пък отделните преживявания, вежделения и идеи на личностите Яна и Борислав 🙂 Добре дошли на новодошлите и добре сте се върнали редовни посетители!

Така, до тук добре, сега да видим нещата, които се промениха през тази първа годинка…

Промените:

В наши дни сем. Борисови вече се подвизава на друг адрес с доста по-раличен п.к. от дотогавашния 1231 😉 Сегашният ни п.к. вече е 4004 и можем да се наречем горди граждани на един от най-красивите български градове (и най-древният) – Пловдив. Дали ни липсва София питат някои (пък и ние се питаме), но отговорът е твърдо Не.
Отрицателен е, защото промяната бе дълго желана и добре приветствана както и решението бе единодушно взето и добре обмислено. Също, защото и аз и Боби сме влюбени в Пловдив (аз пък и родом), защото и тук бе първоначалното (и неофициално) предложение за брак, защото тук направихме и сватбата ни и защото тук ни харесва повече отколкото в (родният на Боби) град София 🙂

Сега:

Понастоящем, както казах, имаме нов адрес също така се вълнуваме от студентските изпити и сесии на Боби и ходим на работа на пълно работно време, което ограничава свободното ни такова за по-вълнуващи преживявания… Но малкото свободно време, което намираме, успяваме да го вложим в посещения на нови и интересни места (за които имаме още много да разказваме) и/или разпускащи занимания като срещи с приятели, бордни (и не само) игри и забавления на открито и закрито, и разбира се отглеждане на новите попълнения в нашето семейство, братчетата Красен и Вихър (специални благодарности на Станислава за неочакваната радост, с която ни дари):

Братчетата Вихър и Красен
Кученцата ни Вихър и Красен

Равносметката:

Годината за нас започна с едни идеи и стремежи, които бяха по-променени с течение на времето, но промяната е нещо хубаво, защото носи със себе си Развитие. Сега ще изпратим настоящата година с благодарности за всичките дарове, с които ни дари до този момент и ще очакваме с нетърпение новите такива. Имаме нови идеи и желания, които с помощта на събдата или ще развием или ще променим в движение, но което и от двете да се случи ще знаем, че е най-доброто за нас в съответния момент.

В края на деня след всичките дейности, срещи, разговори и начинания с Боби знаем, че най-важното е, това че сме заедно, обичаме се и гледаме в една посока. Тогава се случват истинските „чудеса“ 🙂

Яна и Борислав Борисови
Ние – Яна и Борислав Борисови

Благодарим на всички вас, нашите роднини и близки приятели, нашите реални (и виртуални) познати,  които допринесохте с присъствието си, интереса, любовта и разбирането докато бяхме до вас или се отдалечавахме, докато ни имаше и когато ни нямаше през тази първа годинка. Благодарение на вас мечтаем, пробваме нови неща и не се отказваме докато не получим пълно удовлетворение от това, което правим. 🙂


ping fast my blog, website, or RSS feed for Freebgtop-logo-80x15

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.